Invulboekjes... wie kent ze niet? Vanaf dat ik erachter kwam dat ik zwanger was van Finn in 2018 ben ik gelijk aan de slag gegaan met een negenmaanden-invulboek... Avonden zat ik achter m'n bureau, ieder trappeltje omschreef ik in het boek... En dat ging door nadat Finn geboren was, zowel een boek voor het eerste jaar als nu een opgroeiboek. Menig mama zal zich hierin herkennen. 

Toen ik er begin juni achter kwam dat ik weer zwanger was kwam weer de drang om een invulboek bij te gaan houden, maar die tijd die ik er aan besteedt had voor Finn zou nu niet weer lukken aangezien er natuurlijk een drukke peuter in huis rondloopt. Zodoende ging ik op zoek naar een ander soort invulboek, en waar kun je dan beter zijn dan bij Invulboekjes.nl ? Kijk je mee? 

Deze keer ging ik op zoek naar een invulboek waar eigenlijk alles in één keer in staat. Ik kwam uit bij de prachtige producten van House of Products en was gelijk verkocht, wat een prachtige boeken! Linnen kaft met goudkleurige ringband met een gouden opdruk, ik was verliefd! Toen ik zag dat het boek alle fases bevat tot het vierde levensjaar was ik helemaal om. Er is zowel een gedeelte van het boek gewijdt aan de zwangerschap, als eentje aan de bevalling, en het laatste gedeelte geeft genoeg ruimte om alles van de eerste kinderjaren te delen. 
In diezelfde serie zijn er nog een heel aantal boeken verkrijgbaar, waaronder het Schoolfotoboek, het uitsprakenboekje en de voorspellingskaartjes voor de zwangerschap. Ze staan nu prachtig te shinen op mijn werk-/studeerkamer want de boeken zijn ook nog eens heel erg interieurproof! 

Invulboekjes.nl

Invulboekjes.nl wordt gerund door een leuk stel uit Friesland! (Iedereen uit Friesland is leuk natuurlijk ;)) 
Op hun website vindt je veel informatie over alle soorten en maten invulboekjes die er zijn. De boeken die ik jullie tot nu toe heb laten zien zijn voornamelijk gericht op zwangerschap en de jonge kinderjaren, maar er zijn er zoveel meer. Denk ook aan planners voor privé als voor het werk, want zeg nou zelf, een duidelijke planning voor de dag zorgt voor duidelijkheid. Maar ook invulboeken zoals bijvoorbeeld reisdagboeken, waarin je ook hele mooie herinneringen van je reizen kwijt kunt. 
Op de website kun je kiezen uit tal van soorten invulboeken. Ik ben bijvoorbeeld voor mijn moeder (myn mem) bezig met een invulboek in het Fries, van de eigen serie van de eigenaresse - Krúskes.