Babylovewinkel.nl

Wie ben je en wat voor webwinkel heb je?

Ik ben Fokje Huitema en 28 jaar oud en moeder van 2 lieve kinderen. Ik heb een webshop in baby- en kinder artikelen. Ik verkoop onder andere: Bibs speentjes, Little Dutch speelgoed, Woody, raamstickers en ik maak zelf de speenkoorden en bijtringen.

Hoe zou je de stijl van je web-winkel omschrijven?
Modern, rustig en overzichtelijk. Door een combinatie van artikelen aan te bieden, is er voor ieder kind en iedere gelegenheid wel iets moois te vinden. 

Waar komen je artikelen vandaan?

Alle producten die ik gebruik voor de bijtringen en speenkoorden komen bij een groothandel weg hier in Nederland. Deze groothandel heeft alle certificaten voor de veiligheid van de siliconen kralen ect. Daardoor weet ik dat al deze producten veilig kunnen worden gebruikt. De bibsspenen komen uit Denemarken vandaan, daar worden ze geproduceerd. Het speelgoed komt ook allemaal uit Nederland vandaan. Ik vind het fijn om te weten waar mijn producten vandaan komen en of ze de certificaten hebben om aan de Nederlandse veiligheidseisen te voldoen.

Wat is het meest verkochte item?

Dat is redelijk verschillend, de Little Dutch items gaan snel maar ook de bibsspenen. Ik heb nu net nieuwe producten van SUS Design in de shop staan en die gaan ook snel. De bewaarbundels en de oppasboekjes zijn hier de favorieten van! Ze zijn ook erg leuk en in mooie kleuren en designs te verkrijgen.

Heb je speciale items in de winkel waar je iets over wilt vertellen?

Vooral de gepersonaliseerde producten vind ik speciaal. Zowel de zelfgemaakte speenkoorden als de mooie geboortehuisjes, spaarpotjes en tassen, ze zijn allemaal uniek omdat ze gepersonaliseerd zijn. Verder ben ik altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën! 

Kunnen mensen enkel fysiek of via internet hun bestelling plaatsen? Of combinatie van beide, en hoe doen ze het dan het beste?

Beide is mogelijk, ze kunnen mij een bericht sturen via de mail, Facebook of Instagram. Of de mensen in de directe omgeving sturen vaak een appje. Het mooiste is via de website dan heb ik alles samen en is het makkelijker voor de boekhouding. 

 

Als je morgen je winkel opnieuw zou beginnen, zou je dan iets anders doen?

Ik denk dat ik me er toch in meer had moet verdiepen om goede product foto’s te maken, dat had ik een beetje onderschat. Maar voor de rest ben ik tevreden met hoe ik begonnen ben en hoe het nu loopt. Na ongeveer 1,5 jaar echt officieel een webshop te zijn begint het nu mooi op gang te komen. Je moet er veel tijd en energie in steken en dat heb ik er graag voor over.

Wat is je ambitie voor de toekomst?

Ik wil graag groter gaan groeien en het is mijn wens dat dit ooit misschien wel mijn hoofdinkomen zou kunnen zijn. Maar hoe het nu gaat ben ik ook heel tevreden mee! Ook zou ik wel willen uitbreiden met het assortiment wat ik nu heb, zodat ik meer kan aanbieden.

Hoe kunnen mensen je bereiken?
Mensen kunnen mij mailen naar info@babylovewinkel.nl of priveberichten sturen via instragram : Babylove_winkel of Facebook babylovewinkel.