Wat ontzettend leuk dat je wat meer over mij wilt lezen. 

Passie voor interieur en inrichting:

Deze passie is mij met de paplepel ingegoten, mijn moeder was en is namelijk ook altijd bezig met haar interieur. Dat resulteerde er bij mij in dat ik al op jonge leeftijd altijd bezig was met mijn eigen slaapkamer. Eerst tekende ik dan alles uit (op schaal!) en vervolgens begon het schuiven en herinrichten. Daarna ging ik op kamers in Amsterdam en moest mijn kleine kamer er ook iedere keer weer aan geloven. Je snapt dus dat ik dolgelukkig was toen Dirk en ik vorig jaar ons huis kochten, zóveel ruimte om in te richten en te veranderen!

 

We begonnen met de badkamer, daarna natuurlijk de eerste babykamer. De slaapkamer is al 100x veranderd... dat geldt ook voor Finn zijn kamer... Dus ja, je snapt het, zo gaat het constant. Mede hierom heb ik altijd genoeg ideeën en leuke inspiratie om met jullie te delen! 

Dagelijks leven:
Ik woon samen met mijn man en zoontjes Finn en Daaf in De Rijp, een prachtig pittoresk dorpje in Noord-Holland.  Naast het gezinsleven werk ik fulltime als adviseur voor een gemeente hier in de regio. Mijn hobby's zijn het samenzijn met vrienden en familie, bezig zijn met interieur en klussen, reizen, en op rustige momenten lees ik graag een boek of woonmagazine. Daarnaast haal ik ook veel voldoening uit sporten en bewegen. 

Ik heb nogal een uitgebreide CV als het aankomt op opleidingen. Ooit begonnen als kapster en erachter gekomen dat ik meer wilde. Via een omweg uiteindelijk mijn Bachelor Sociale Geografie en Planologie behaald met een specialisme in Watergerelateerde Klimaatadaptatie. Tijdens mijn studie heb ik ook een half jaar in Sydney, Australië gestudeerd. 
Ik werk als adviseur bij een gemeente in de buurt, hierbij houd ik mij bezig met ruimtelijke ontwikkeling. 

Wat betreft reizen hebben mijn man en ik elkaar echt gevonden. We hebben al veel mooie landen bezocht en als kers op de taart kwamen we met ons drietjes terug van onze 'wereld'reis door Zuidoost-Azië. Finn was ons souvenir van deze prachtige reis. Hopelijk gaan we nog veel meer mooie reizen maken.