Woonkamer

Je kunt wel stellen dat er veel gedaan is aan onze woonkamer in het afgelopen anderhalf jaar. Doordat de trap in de woonkamer zit, is dit een erg aanwezig object die echt bepaald hoe je de ruimte in kunt richten. Vandaar dat de opstelling al meerdere keren is omgedraaid omdat we er niet over uit waren hoe de inrichting het beste zou zijn. Uiteindelijk besloten we om de bank te verkopen die we in eerste instantie gekocht hadden want met de nieuwe achterpui was die bank gewoon te groot en lomp. We kochten er een gave elementenbank voor van Zuiver, met een losse hocker erbij. Dit is de ideale oplossing, want de losse hocker dient gewoon als verlenging voor als je echt even wilt relaxen. 

Daarnaast kochten we een best groot dressoirmeubel, die stond voorheen op poten. Echter hebben we die eraf gehaald, want we vinden het mooier als het meubel dichter op de grond staat. We overwegen nog een mooi eikenhouten blad voor op het dressoir zodat het matcht met de nieuwe trap. 

Wandbekleding

Op de muur achter het dressoir hebben wij een fotobehang met bakstenenpatroon in lichtgrijze kleur. 
Aangezien ik nogal een lichte veranderdrang heb, hebben we besloten om een lijstenrails langs het plafond te maken. Op die manier kan ik met transparante lijnen alles ophangen wat ik maar wil en dit ook regelmatig veranderen. Momenteel hangen er onder andere mooie lijstjes van Kost en Inwoning, een van mijn favo winkels. 

 


#Interieurinspo


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.