Werk-/Studeerkamer

Deze kamer was de laatste tijd een van mijn grootste projecten.  Met het Corona-virus dat om zich heen greep, werken we grotendeels thuis waar dat mogelijk is. Ik merkte dat ik dan een eigen werkplek mistte dus besloot ik om die in te richten. 

De kamer was voorheen onze inloopkast waar we eigenlijk alles hadden neergezet wat vorig jaar tijdens de verhuizing geen plek had gekregen. Tijd om hier dus rigoureus doorheen te gaan en de kast weg te doen. 

Het suffe tapijt ging eruit en de inloopkast werd de basis voor de inloopkast in onze slaapkamer. 

Op de wand kwam een gaaf fotobehang van Wall-art. Daarnaast realiseerde ik een zwevend bureau om de ruimte volledig te kunnen benutten. Hierover schreef ik een DIY-blog, hier te vinden. 

Verder qua aankleding staat er een hele gave stoel van Richmond Interieurs, die ik won bij Woononline. De plantenset inclusief potten zijn van Wout.com. Daarnaast heb ik qua aankleding een bijzondere ingelijste kaart van Sydney die ik ontving via Kunstinkaart.nl. Het enige wat nog op de to-do-list staat voor mijn werkkamer is mooi wandbekleding, daarna is het helemaal af. 


#Interieurinspo 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.