Najaarsmake-over

Slaapkamer-upgrade, inclusief een hele gave winactie!!

 

Een tijdje geleden zagen jullie hier al de nieuwe tussenwand voorbij komen. Onze slaapkamer is vrij groot: 5 meter breed en 3.5 meter diep. De ruimte tussen het bed en de muur werd niet optimaal benut en ik wilde de commode van Finn zijn kamer af hebben zodat hij meer ruimte had voor zijn speelgoed. Dus ik maakte een tussenwand waar de commode tegenaan kon staan én aan beide kanten een doorloop naar een soort inloopkast. 

Daarna ben ik aan de slag gegaan met de inrichting, ik wilde een nieuw nachtkastje, andere wanddecoratie en eigenlijk ook een kleurtje op de muur. Maar eigenlijk kun je met kleine aanpassingen ook al veel verandering aanbrengen. Ik heb normaliter altijd witte katoenen dekbedden, maar een tijdje geleden zag ik de nieuwe collectie van Snurk Amsterdam, en was gelijk verliefd op het mooie dekbedovertrek met de tegeltjes, de roze viel mij gelijk op maar ik heb een man die écht niet onder een roze dekbed wil slapen... dus toen zag ik dat er gelukkig ook een pearlwhite variant was! Zo ontzettend leuk, zie hiernaast/hieronder het resultaat. 

En met mijn veranderdrang ging ik natuurlijk ook aan de slag met Finn zijn kamertje... Want ook daarvoor zag ik een geweldig leuk dekbed bij Snurk, of eigenlijk zag ik er meerdere maar mijn uiteindelijke keus viel op die met de wegen en auto's aangezien Finn momenteel in de fase zit dat hij het leuk vindt om met auto's overal overheen te rijden. Hierbij de link naar het gave dekbedovertrek van Finn. 

 

Winactie!

En het leukste, ik geef via mijn Instagram een shoptegoed van maar liefst 100 euro weggeven aan één van mijn volgers. Doe je ook mee? Check de post op mijn Instagram om mee te doen! 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.