Disclaimer 

'Interieur van Anne' publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden, tenzij anders vermeld. Hiermee behoud 'Interieur van Anne' zich het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder dat melding van te hoeven maken. 

De website van 'Interieur van Anne' bevat links waarmee je 'Interieur van Anne' verlaat en op de websites van andere partijen terecht komt. 'Interieur van Anne' heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Er is dus een mogelijkheid dat er op de sites van derden een andere privacy verklaring van toepassing is. 'Interieur van Anne' accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor websites van derden waarnaar toe gelinkt wordt. Aangeraden wordt om de privacyverklaring of het privacybeleid te raadplegen van de desbetreffende website. 

'Interieur van Anne' gaat zorgvuldig om met het geven van correcte en actuele informatie. 'Interieur van Anne' is op geen enkele manier verantwoordelijk voor informatie, data en programma's die je via deze website krijgt van anderen. De informatie van derden wordt niet (standaard) als mening van ' Interieur van Anne' weergegeven. 

'Interieur van Anne' is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van de website van 'Interieur van Anne' kan op geen enkele wijze rechten worden verleend of aanspraken worden gemaakt. 

 

Inhoud van de website

Ik kan niet garanderen dat de informatie op 'Interieur van Anne' foutloos, volledig en/of ten alle tijde actueel is. Daarom kunnen er geen rechten verleend worden aan de website. 'Interieur van Anne' is daarom niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht het voorkomen dat je van mening bent dat iets van jou is, of waarvan het copyright jou toebehoord, meld dit dan via info@interieurvananne.nl.

Mocht er informatie weergegeven staan waarvan die ik jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, neem dan contact op met info@interieurvananne.nl. Je commentaar en/of aanvullingen stellen we op prijs, door jouw bijdrage kunnen we 'Interieur van Anne' blijven verbeteren.